Voor uw tuinaanleg en onderhoud
Miedwei 6, Surhuizum

Verharding/ Bestrating:
Bijna alle soorten bestrating kan door ons aangelegd worden. Dit kan zijn in de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook het herbestraten van een oprit of terras.

Halfverharding:
Halfverharding oftewel een verharding bestaande uit los materiaal als grind, schelpen, houtsnippers enz. Het meest duurzame en gebruikt is grind of split. Er zijn ontzettend veel soorten grind en split, in veel kleur en prijsvariaties. Het is in onderhoudsvriendelijke tuinen een veel gebruikt materiaal om een border op te vullen, in combinatie met sierbestrating en of beplanting.

Terras

(half)Verharding en bestrating

oprit 2 

img_divider

sdc10397sdc108975a

Beschrijving verschillende soorten bestrating

Gebakken bestrating, een uit klei gebakken klinker meest geleverd in waalformaat 5 X 20 cm, dikformaat 7 X 20 cm en klinkerformaat 10 X 20 cm. Er worden zowel oud als nieuw gebakken stenen geleverd. Waarbij nieuw gebakken vaster van vorm is dan oudgebakken die dan weer een meer nostalgische uitstraling heeft. Gebakken bestrating wordt naar verloop van jaren eigenlijk alleen maar mooier en behoud altijd zijn kleur.
Verkrijgbaar in heel veel kleurvarianten en afmetingen van stenen tot tegels van 100 cm. Vaak voordeliger dan gebakken bestrating en meer mogelijkheden alleen verliezen deze producten na verloop van jaren hun kleur. Wel kan tegenwoordig gekozen worden voor stenen en tegels met een kleurvaste toplaag deze blijven op kleur.
Voor de tuin zijn er veel soorten natuursteen stenen en tegels op de markt. De meeste soorten verkleuren niet, enkele verkleuren wel door weersinvloeden doch doet aan de kwaliteit niet af. Ook kan er tegenwoordig gekozen worden voor keramische tegels. Deze tegels hebben veel verschillende motieven en kleurvariaties van natuursteenlook tot houtlook. Wel vereisen deze tegels een hele goede ondergrond.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden?