Voor uw tuinaanleg en onderhoud
Miedwei 6, Surhuizum

Eenmalig, periodiek of het hele jaar door?

Wij kunnen alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin of terrein uitvoeren. Of het nu gaat om een enkele keer of het periodiek onderhoud het hele jaar door. Voor het gehele seizoensonderhoud kunnen wij een offerte opstellen afgestemd op uw wensen hierdoor heeft u direct een overzicht van de totale kosten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het uitvoeren van een voor- en najaarsbeurt, onkruid verwijderen per twee weken en maaien van het gazon.

Wij beschikken over het materieel om zowel een kleine particuliere tuin als een groter bedrijfsterrein aan te kunnen. Zo kunnen we grote terreinen maaien met een frontmaaier, waarbij we het maaisel efficiënt op kunnen vangen en afvoeren zodat er geen maaisel blijft liggen.

Ook kunnen wij bijvoorbeeld in de vakantie uw tuin onderhouden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u terug komt.

img_divider

Enkele mogelijkheden

 
  Eenmalig onderhoud op afroep
  Onderhoud tijdens vakantie
  Maaiwerk
  Onkruid verwijderen op bestrating
  Snoeien of rooien

Bedrijven

Periodiek verwijderen van onkruid op bestrating op milieuvriendelijke wijze.
Periodiek maaien van gazon of groenstrook waarbij we voor grote terreinen beschikken over een frontmaaier met een maaibreedte van 140 cm waarbij we het gras kunnen laten liggen of opvangen en afvoeren.
Bomen of plantsoen kan worden gesnoeid met het juiste materieel.
Eenmalig, periodiek of het hele jaar door?